Op buitenevenementen plaatsen we de kramen met brede overkapping. Deze kramen bieden klant en standhouder een goede bescherming tegen regen.

Naast de meer luxe buffetrok die vooral binnen bij buffettafels, de marktkramen en de partykramen wordt gebruikt, kunnen we een flink aantal marktkramen voorzien van een witte voorrok. Deze rok is hetzelfde als bij het chaletje.

Door de eisen van de hulpdiensten zoals ambulance en brandweer hebben winkeliers in smalle winkelstraten vaak niet de mogelijkheid een braderie te organiseren. Wij bieden dan de mogelijkheid om onze smalle kramen te plaatsen. De verkoopruimte is dezelfde als bij de normale markt- en partykraam. In overdekte winkelcentra worden deze zelfde kramen gebruikt.


Marktkramen

Onze marktkramen hebben standaard witte topkleden.

 NormaalSmalExtra smal
Hoogte233 cm233 cm233 cm
Diepte overkapping255 cm185 cm165 cm
Tafel4 x 1 m4 x 1 m4 x 1 m
Marktkraam

Partykramen

Onze partykramen van 2 meter breed zijn uitermate geschikt voor presentaties, tijdens buffetten en in overdekte winkelcentra.

 NormaalSmalExtra smal
Hoogte233 cm233 cm233 cm
Diepte overkapping255 cm185 cm165 cm
Tafel2 x 1 m2 x 1 m2 x 1 m
Kleur topkleedrood/wit
blauw/wit
geel/wit
effen wit
rood/wit
blauw/wit
geel/wit
groen/wit
effen wit
rood/wit
blauw/wit
geel/wit
groen/wit
effen wit
Partykraam
Partykramen Kleuren

Markttafels

Onze markttafels worden onder andere gebruikt op plekken waar de ruimte ontbreekt voor het plaatsen van kramen. Inclusief buffetrok en damast biedt de markttafel plaats voor bijvoorbeeld een heerlijk buffet. De markttafels zijn verkrijgbaar in 4 x 1 meter en 2 x 1 meter.